MIhaela

Mihaela

Numele meu este Mihaela Bunea, de 11 ani sunt antrenoare de fitness si clase de grup si cred cu tarie ca ambitia, disciplina si perseverenta sunt singurele lucruri care conteaza in indeplinirea scopului propus. 

In 2010, scopul meu a fost sa devin antrenor certificat de fitness si clase de grup. Am plecat in New York unde am urmat cursurile AFAA ( Aerobic & Fitness Association of America), obtinand diploma de Personal Trainer si Group Fitness Instructor.

Mereu am considerat ca un bun antrenor va cauta continuu sa isi perfectioneze tehnica, astfel incat sa poata oferi sfaturi potrivite, fara a pune in pericol sanatatea oamenilor.

Urmatoarea etapa in pregatirea mea a constat in certificari pe diverse tipuri de antrenamente de cardio si forta: Kick, Pump, Bosu, Corex&Postural, Strong by Zumba, Functional, Interval, HIIT, Elastic Bands.

Observand, de-a lungul anilor, problemele de postura si durerile de articulatii pe care le aveau oamenii cu care lucram, m-am intors la scoala pentru a gasi o rezolvare. Am urmat cursurile Body Arts&Science International, un program complet de Pilates, atat pentru saltea, cat si pentru aparate specifice folosite si in recuperare (Reformer, Cadillac, Wunda Chair). 

In prezent, simt aceeasi hotarare si acelasi entuziasm de la inceputul carierei. Domeniul pe care l-am ales ofera continuu provocari si noi lucruri de invatat, dar si posibilitatea de a contribui la starea de bine a oamenilor, atat fizica, cat si mentala. 

Beneficii